top of page
despre play.png
IMG_8939.jpg
IMG_8936_edited.jpg

Dezinfectia continua a salilor de tratament

Principala noastra preopecupare este siguranta pacientiilor si a angajatilor

Dezinfectia realizata cu ajutorul lampilor cu raditie UV-C asigura o maxima de sigurata prin  efectul distructiv asupra ADN-ului microorganismelor şi agenţilor patageni (virusuri, bacterii, mucegaiuri, etc.).

Lampile cu lumina continua UVC combinate cu un sistem de filtrare si circulare a aerul contribuie la o dezinfectie continua a aerul din salile de tratament reducand riscul trasmiterii bolilor infectioase

upper air irradiation klein.jpg
IMG_8929.jpg

Microscopie dentara

Vizibilitate imbunatatita reprezinta garatia succesului pe termen lung

Scopul nostru este de a oferii terapi stomatologice de cea mai buna calitate folosind cele mai noi tehnici prin care sa optimizam la maxim predictibilitatea tratamentelor. 

Microscopul dentar aduce multiple beneficii prin imbunatarirea semnificativa a vizibilitatii in toate etapele de tratament de la diagnostic pana la finalizarea si controlul tratamentelor.

Pentru obtinerea unor rezultate de lunga durata, tratamentul cu o precizie de cativa microni (1/1000mm) oferit de microscopul dentar este indispesabil

Tratamentul endodontic este cel mai avantajat de utilizarea microcopului operator mai ales la identificarea morfologiei canaliculare dar si la retratamente si indepartarea de corpi straini din sistemul canalicular.

Amprentare Optica

Scanearea Optica a cazurilor clinice si obtinerea modelor digitale ofera un maxim de precizie si rapiditate in dignostic si tratament

Scanerele Intraorale au imbunatatit substantial viteza si precizia in obtinerea amprentelor dentare.

Amprenta digitala este punctul de plecare in creeare unui flux digital de date cu ajutorul caruia comunicare cu pacientii, stabilirea dignosticului si al planului de tratament si nu in ultimul rand comunicarea cu laboratorul dentar este mult imbunstatita si mai rapida decat amprenta clasica.

De la tratamentul protetic si pana la chirurgia ghidata scanerele intraorale ofera rezultate de înaltă precizie și procesare inteligentă pentru a evalua rapid opțiunile potențiale de tratament.

Implantologie ghidata

Integrarea amprentelor optice cu tehnologia CBCT 

Implantologia ghidata presupune utilizarea amprentei optice impreuna cu examinarile imagistice tomografice pentru creearea unor modele digitale care cuprind atat tesutul moale cat si tesutul osos cu ajutorul carora vom stabili dimensiunilor implanturilor si a pozitie lor cu o mare precizie si acuratete.

Printarea 3D a ghidurilor chirurgicale cu o foarte mare accuratete face ca interventia chirurgica sa fie minim invaziva, foarte precisa si cu rezultate predictibile. Chirurgia ghitata face ca timpul de tratament sa fie mult mai scurt iar de cele mai multe ori pacientul poate pleca cu restautarile provizorii pe implanturi chiar in aceeasi zi cu inserarea implantului.

Ankylos poza.jpg
BLX_Implant_highlights.png
ankylos+coroana sait 3 lights_0002.jpg

Implantologie Orala

Implanturi Dentare Premium

Pacientii nostri merita metode de tratament si materiale dentare moderne. Multiple studii clinice, o permanenta dezvoltare si cercetarea a componetelor si a suprafetelor implanturilor fac ca implanturile folosite in clinica noastra sa ofere cea mai buna si predictibila varianta de inlocuriere a dintiilor pierduti.

Calitatea implanturilor si a biomaterialelor impreuna cu o permanenta educare si imbunatatire a tehnicilor chirurgicale indepinesc dorinta pacietilor pentru tratamente sigure, rapide si de lunga durata.

Ankylos text.jpg

Implanturi Dentare Ankylos

Implanturi Dentare Straumann

bottom of page